کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
شماره تلفن همراه خود را وارد کنید، جواب شما را برایتان پیامک میکنیم.
درمان پوسیدگی دندان: کامپوزیت دندانی برای ترمیم دندانهای دچار پوسیدگی یا تخریب به دلیل عفونت استفاده میشود.
بیشترین و قابل توجه ترین کاربرد آن پر کردن دندان بعد از عصب کشی، ترمیم دندان های آسیب دیده و رفع عیوب ظاهری دندانی است.
ترکیب مزایای ترمیم کامپوزیت مستقیم با ونیرهای کامپوزیت پیشساخته
این به این معناست که مسئلههای مرتبط با حساسیت به سرد و گرمی که در ترمیمهای فلزی ممکن است به وجود آید، با کامپوزیت تا حدود زیادی حل میشود.
پس از اسیدشویی، لایهای از کامپوزیت بر روی دندان اعمال میشود. این لایه شامل ماتریس رزین و ذرات پرکننده است. دندانپزشک با کمک اپلیکاتور، مقدار کمی پلاستیک مایع یا عامل باندینگ را روی ناحیه اسیدشویی شده میمالد. دندانپزشک ممکن است مقداری فشار هوا را روی عامل باندینگ اعمال کند تا از نازک و یکنواخت بودن لایه اطمینان حاصل کند.
پالیش یا پولیش کامپوزیت، فرآیند نهایی در اجرای کامپوزیت دندان است که هدف آن افزایش براقیت و هموار کردن سطح کامپوزیتها است.
قطعا مهارت دندانپزشک در اجرای کامپوزیتدندان، روی فرم و زیبایی آن تاثیر دارد. اما نکته مهم این است که هزینه دندانپزشک حرفهای نیز بالاتر است.
موارد زیر تنها تعدادی از مزایای باندینگ دندان با این ماده کاربردی و ارزشمند است:
این ماده دوام شرایط کامپوزیت دندان خوبی دارد و امکان تطبیق رنگ و شکل دندان طبیعی را داراست. در کل افرادی که کاندیدای مناسب برای ترمیم با کامپوزیت هستند عبارتند از:
پس از انجام فرآیند کامپوزیت، توصیه میشود که افراد به نکات زیر توجه کنند:
بله، باندینگ کامپوزیت میتواند فاصله بین دندانهای جلو را ببندد. دندانپزشک با استفاده از مواد رزینی همرنگ دندان، فاصله را پر کرده و سپس با نور خاصی سخت میکند. این روش سریع، مقرون به صرفه و نتایج فوری دارد.
کامپوزیت دندان کاربردهای زیادی دارد. این ماده به قدری مفید و کاربردی است که حتی از آن برای اتصال براکت به دندانها در ارتودنسی استفاده می شود. از دیگر کاربردهای آن:
توجه به دستورالعملهای دندانپزشک و مراقبت از کامپوزیت